2013. április 11., csütörtök

Bármi megtörténhet

Sajnos készülni kell B és C verzióval is. A mi esetünkben a zenekar rondított bele az elképzelésbe, úgyhogy bár nem mondtunk le róluk teljesen, más alternatívát kell találnunk. 

De előfordulhat ez a helyszínnel, a virágokkal, azzal is, hogy a menyasszonyi ruhát elszabták, elcserélték, ne adj isten elvitték/eladták mert adminisztrációs gondok akadtak. 
Úgyhogy nem szabad csüggedni, úgy kell felfogni, amíg időben történik minden, addig nincs nagy baj. 
Nem szabad feladni, hisztizni meg nincs sok értelme, attól nem lesz jobb és könnyebb. Meg kell próbálni megoldani  a kis/nagy gebaszt, elővenni a tarsolyból a B verziót, alkudni ahol lehet és kevesebb ősz hajszálat szerezni a szervezés alatt. 

A  Nagy Napon is beüthet valami. Ezért ne felejtsünk el készülni fekete-fehér cérnával, ha a párunk öltönyén, vagy a mi ruhánkon adta meg magát egy illesztés vagy gomb, legyen ragtapasz - mert biztos akkor töri szarrá a lábunkat, vagy másét a cipő, amikor nincs nálunk, legyen ott minden, amivel a szétfolyt/kenődött sminket  helyre lehet hozni, legyen pár hullámcsat, mert kellhet és legyen elég erőnk az akadályokon végigmászni. 

Kitartás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése